7 Temmuz 2014 Pazartesi

Türlü Yemegi


Malzemeler
. 1 Patlican
. 1 Kabak
. 1 Patates
. 1 Havuc
. 5-6 Tane büyük boy taze fasulye
. 1 Domates
. 1 Sivri biber
. 4 Dis sarimsak
. 1 Orta boy sogan
. 1 Yemek kasigi domates salcasi
. 5 Yemek kasigi zeytinyagi
. 1 cay kasigi ucu kimyon
. Karabiber, tuz
Hazirlanisi
* Ilk önce genis bir pisirme kabimiza yag,sogan, domates ve tuz ilave edip, kavururuz
* Sonra salca ve biraz su ilave edilip, salca renk verinceye kadar güzelce kavrulur
* Sebzeler konur ve sebzelerin salcayla karismasi icin bir kez karistirilir
* Kisik ateste tekrar yine kavrulur
* Sebzeler kendi suyunu salmaya baslayinca, istege göre cok az sicak su konulabilir
* En son baharatlari ilave edilir, eger evinizde varsa reyhan koyabilirsiniz
* Yemegimiz kisik ateste pisirilir
* Her yemekte oldugu gibi yemek biraz dinlendirilir ve sicak servis yapilir
Afiyet Olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevinc`in Dünyasi`na abone olarak her gün yenilenen iceriklerimizden haberdar olabilirsiniz!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...