Malzemeler
. 3-4 Tane havuc
. 1 Petibör bisküvi
. Yarim cay bardagi ince cekilmis ceviz
. Yarim su bardagi seker
. 1 Tatli kasigi dolusu tereyagi
. 1 Cay kasigi tarcin
. 1 Yemek kasigi dolusu kuru üzüm
. Yarim cay bardagi hindistan cevizi
Hazirlanisi
* Havuclari yikayip kabuklarini soyun ve rendeleyin
* Tavamiza havuclari koyalim ve cok az miktarda su,seker ,üzüm ile birlikte yumusayana kadar pisirelim.
* Yumusayan havuclarin icerisine ufalanmis büskivileri ilave ediyoruz
* Son olarak ceviz, tarcin ve tereyagimizi ekliyoruz
* Hafif soguyan havuc karisimindan ceviz büyüklügünde toplar yapiyoruz
* Havuclu toplari hindistan cevizine bulayip biraz kendisini cekmesi icin dolapta bekletiyoruz
* Soguyunca servis yapabilirsiniz.
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder