23 Mayıs 2014 Cuma

Sebze Corbasi

Malzemeler
. 1 Orta boy patates
. 1 Adet havuc
. 1 Kücük Boy kereviz
. 4  Cicek karnibahar
. 1 Bas sogan
. 2 Dis sarimsak
. 1 Tutam dereotu
. 1 Knor tablet ( tavuk)
. tuz.kimyon,karabiber (1 sikke )
. 1 Yemek kasigi tereyagi


Hazirlanisi
Bütün malzemeler kaynatilir ve blenderden gecirilir. Icerisine 1 adet Knor tableti, tuz, kimyon eklenir  3.dk daha  kaynatilir. Üstüne tereyagi yakilir. Son olarak da corbamiz karabiber ve dereotu ile renklendirilir. Tereyaginda kavurmus oldugumuz küp ekmeklerimizle birlikte servis yapilir.
 
Afiyet Olsun.
 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Sevinc`in Dünyasi`na abone olarak her gün yenilenen iceriklerimizden haberdar olabilirsiniz!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...