Malzemeler
. 1 Paket kemal pasa tatlisi
. Paket üzerindeki tarif kadar seker ve su
. 1 Litre süt
. 2 Yemek kasigi tepeleme un
. 2 Yemek kasigi tepeleme nisasta
. 2 Yemek kasigi hindistan cevizi
. Üzeri icin ceviz , badem , fistik ne isterseniz koyabilirsiniz
. 1 Tatli kasigi tereyagi
.1 Paket vanilya sekeri
.6 Yemek kasigi seker
Hazirlanisi
* Ilk olarak yapicagimiz sey ; kemal pasayi paketin üzerindeki tarife göre genis bir kaba koyup pisirelim
* Pisen tatlilarimizi süzerek alip, tepsimize birlesik olarak dizelim
* Pudingimizi önce soguk süt ile birlikte,hindistancevizi de dahil malzemelerimizi karistirip sonra ocagimizda pisirelim
* En son olarak vanilya sekerimizi ve tereyagimizi ekleyelim
* Sicak sekilde kemal pasa tatlimizin üzerine boca edelim
* Sogumaya birakalim bir kac saat kadar
* Soguyan tatlimizin üzerine tekrar hindistan cevizi ve diger malzemelerle süsleyip servis yapabiliriz
* Cok agir olucagini düsünmeyin tam aksine altta ki tatliyi daha da hafife indiriyor cok begeneceksiniz
Afiyet Olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder