. 200 Gr kiyma
. 1 Bas sogan
. 1 Dis sarimsak
. 1 Cay kasigi kimyon
. Bir cimdik karabiber ve tuz
. Zeytinyagi ve bir yemek kasigi findik yagi
. 1 Yemek kasigi domates salcasi
Hazirlanisi
* Kerevizleri küp küp dograyip unlu ve limonlu suya koyup bekletiyoruz
* Pisirme kabimizda findik yagi ile birlikte kiymayi kavuruyoruz
* Sogani da ilave ediyoruz biraz soteledikten sonra salcayi ve baharatlari ekliyoruz
* Kerevizi suyunu süzüp kavrulan kiymainin icerisine ilave ediyoruz
* Birlikte cok az daha kavuruyoruz
* Üzerine kaynamis bir miktar su ve zeytinyagi ekliyelim, tuzunu atip kisik ateste pisirelim
* Hafif suyunu cekmeye yakin altini kapatiyoruz
* Bu nefis yemegin ne kadar lezzetli oldugunu ve bir o kadar da faydasini göreceksiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder